Raad en daad voor u en uw huisdier

In onze kliniek staan wij u deskundig en klantgericht terzijde bij al uw vragen over de optimale verzorging en het gezond houden van uw huisdier. En is er iets met uw huisdier aan de hand, dan kunt u dag en nacht, 7 dagen per week op ons rekenen.
null

Openingstijden

De kliniek is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 18.00 uur (telefonisch tot 17.00 uur). Bij een spoedgeval buiten openingstijden kunt u gewoon ons nummer [0513 623 350] bellen. U wordt dan automatisch doorgeschakeld naar de dienstdoende dierenarts. Klik hieronder voor de weekenddiensten.
null

Praktijkbezoek

Wanneer u onze praktijk bezoekt, meldt u zich bij de balie. Hier wordt uw huisdier ingeschreven en kunt u terecht voor informatie, (herhalings-) recepten of het maken van een afspraak. In de wachtruimte kunt u onder het genot van een kopje koffie of thee (zelfbediening) eventueel onze wisselende kunstexpositie bekijken.
null

Medicijnen en voer

We beschikken over een ruim assortiment medicijnen, diervoeders, vlooien- en wormmiddelen. Afhalen kan tijdens de openingstijden van de kliniek.

De expertise van
Dierenkliniek Bornego

Wij hebben veel ervaring op het gebied van chirurgie. Mede door de gasanesthesie-apparatuur kunnen wij uw huisdier van de beste zorg verzekeren.
Bornego (14)

Kruisbandoperaties

Bornego_knie-kruisband_tta-rapid_600

Orthopedie

Bornego_laparoscopie_600

Laparoscopische operaties

Bornego_weke-delen-chirurgie649

Weke delen chirurgie

Onze visie

Bij Dierenkliniek Bornego denken en handelen arts én assistent met hart voor dier en mens. Kwaliteit van leven en welzijn van dier en mens staan in ons werk centraal. Onze doelstelling is onder meer om een zo volledig mogelijk pakket aan diagnostische en therapeutische mogelijkheden te kunnen bieden en hieruit, in overleg met de eigenaar van het dier, een juiste keuze te maken.
0
KRUISBANDOPERATIES
0
STERILISATIES & CASTRATIES
0
LAPAROSCOPISCHE OPERATIES
0
ORTHOPEDISCHE OPERATIES