Bornego_Echo_3978

Echografie

Met behulp van echografie kan de dierenarts door middel van geluidsgolven een beeld vormen van de verschillende onderdelen van het lichaam.

Bornego_hond_-rug

Röntgenologie

De bekendste diagnostische beeldvorming is de röntgenfoto, waarmee het lichaam scherp in beeld gebracht kan worden

Bornego_ct-scan

CT-Scan

Door het maken van een CT-Scan kunnen botfracturen-, structuren en weke delen van het lichaam beter bekeken worden.

Bornego_urine-onderzoek21

Laboratorium

Dierenkliniek Bornego heeft de beschikking over een compleet uitgerust laboratorium waar alle onderzoeken kunnen plaatsvinden.

Bornego_lab-bloedbeeld

Bloedanalyse

Bloedonderzoek kan een ziekte vaststellen nog voordat uw dier ziekteverschijnselen vertoont. Zéker bij oudere dieren kan dit erg nuttig zijn.

Bornego_urine-onderzoek

Urineonderzoek

Het urineonderzoek geeft onder andere belangrijke informatie over het functioneren van de nieren en lever én over het algemeen welzijn van het dier.

Diagnostiek bij Dierenkliniek Bornego

Om tot een diagnose te komen, maken wij gebruik van diverse onderzoeksmethoden. De kliniek is onder andere uitgerust met geavanceerde apparatuur voor bloedanalyse, echografie en röntgenologie. Zo kunnen wij veel in huis onderzoeken en hoeft u minder lang te wachten op de  diagnose.

Samen met u streven wij naar de optimale zorg voor uw huisdier.

Second opinion

Bent u op zoek naar een dierenarts voor een second opinion? Of twijfelt u of u wel alles heeft gedaan voor uw huisdier? Een second opinion aanvragen bij een andere dierenarts betekent niet dat u uw eigen dierenarts niet vertrouwt. Het betekent dat u alles wilt doen voor uw huisdier!

U heeft bij ons geen verwijsbrief van uw eigen dierenarts nodig. Het is wel raadzaam om een uitdraai van de medische gegevens mee te nemen, dit bespaart dubbel onderzoek.

U kunt bij ons een second opinion aanvragen als u een belangrijke beslissing moet nemen over een medische ingreep of als u twijfelt over een diagnose of behandeling. Wij geven graag onze mening.